Sådan vælger du det rigtige legetøj

Børn vil typisk gerne have det legetøj, som de ser hos deres venner eller i fjernsynet. Som forældre har du også stor indvirkning på, hvad dit barn leger med. For det handler meget om, hvor ofte du leger med dit barn.

 

Derfor er det en god idé, at du køber noget legetøj til dine børn, som du også selv gider lege med.

 

Perler er stadigvæk in

 

Selvom vi lever i en tid med tablets og apps, så er der stadigvæk god grund til at købe perler til dine børn. Perler har den fordel, at de lærer barnet om motorik, og de skal koncentrere sig for at gøre det.

 

Du kan finde rigtig meget lækkert legetøj fra Børnenes Kartel, som passer ind i denne kategori og gør det sjovt for både voksen og barn. Shop her for mere information og for at købe noget godt legetøj til dit barn.

 

Skal alt være lærerigt?

 

Det er op til dig som forældre, hvorfor du køber legetøj. Men der er ofte ikke noget galt med at købe det legetøj, som nogle af de andre børn har. Børn bruger altid deres fantasi, når de leger. Så det vil de også gøre, selvom du køber legetøj, som du ikke forstår som forældre.

En god metode er her, at du spørger ind til barnets leg. Du kan finde meget Legetøj fra Børnenes Kartel, som går ind under denne kategori. Det er helt i orden at vælge denne form for legetøj også, for du vil opdage, at barnet virkelig bruger deres fantasi, når de leger med det. Ofte dømmer vokser børns legetøj alt for meget, fordi vi ikke sætter os ind i, hvorfor de leger med det

 

Alt legetøj kan være godt legetøj, hvis både barn og voksen formår at bruge det ordentligt. Men det er en god idé med god gammeldags legetøj også.