Er du weekend forælder? – så få tiden til at tælle

Hvis du er weekend forælder, så har du ikke mange timer med dit barn eller dine børn. Derfor er det også vigtigt at du gør tiden sammen med dig til noget mindeværdigt og godt så du også kan sætte dit præg på dit barn eller børn. Du skal dog ikke glemme forældrerollen og dermed skal du også huske opdragelsen for selvom du kun har dine børn i weekenden eller måske hver anden så er det vigtigt at du stadig er forælder. Men når du ikke har børnene på fuld tid, så har du uden tvivl også mere overskud til hygge og leg og derfor kan du også benytte dig af det her overskud og vende denne situation til noget rigtig godt.

Brug overskuddet til din fordel

Uanset om du har dine børn på fuld tid eller i weekender er det jo selvfølgelig stadig vigtig at du får tiden til at tælle, det er bare det nemmere ikke at tage den tid forgæves når man ikke ser barnet eller børnene hele tiden. Når du har dage uden børn og dermed også uden ansvar for dem så har du også tiden til at lade op til når de kommer, på den måde har du også et større overskud end den forælder der har dem i hverdagen. Dette overskud kan du bruge til din fordel, du kan gøre tiden hos dig til en hyggelig og mindeværdig tid, som dine børn vil se frem til og på den måde kan du også aflaste den anden forældre da børnene så vil få en masse oplevelser hos dig som den anden forælder ikke behøver at fokusere på.

Det drejer sig ikke om dyre, men rigtige oplevelser

Oplevelser behøver ikke altid koste en bondegård eller foregå uden for hjemmets fire vægge, du kan sagtens give dit barn fede oplevelser hjemme hos dig selv. I kan tage en spille og hygge aften, lave tegn og gæt, se en film eller gå en tur over på en anden legeplads end i plejer. Du kan også med fordel investere i lidt ekstra hyggelige ting til dit hjem, som dit barn måske ikke har det andet sted. Det kan være en oppustelig pool, sjove spil til haven eller måske endda trampoliner. Det kan invitere til mange timers sjov og leg ude i haven og vil helt sikkert skabe mindeværdige oplevelser for dit barn