Guiden til dig, som skal planlægge rund fødselsdag for et familiemedlem

Når der er nogen i familien som fylder rundt, er de ofte en tradition at holde en lidt større fødselsdagsfest end normalt. Hvis det er dig, som har fået lov til at planlægge den, er der en masse ting, du skal have styr på – læs videre her for at finde ud af, hvad disse er.

Leje af lokale samt mad

Når du skal planlægge en rund fødselsdag, bliver det nødvendigt at finde nogle lokaler, som kan udlejes. På den måde er der nemlig plads til alle de mange gæster, som skal med. Det kan måske være noget som et forsamlingshus i området, som i kan leje lokaler ved. Det kan være en god ide at leje disse lokaler så snart som muligt, da det til tider kan være svært at finde et sted, som har plads i sidste øjeblik.

Udover leje af lokaler skal du også have fundet ud af, hvor i skal have mad fra. Måske du er fra Herning området, og har brug for mad ud af huset Herning? Find det perfekte menu her. Maden er jo en vigtig del af festen, og derfor også noget, som der virkelig skal være styr på. husk at inddrage fødselaren i beslutningen, så de kan få noget mad, som de vil synes er lækkert til deres fødselsdagsfest.

Pynt og lignende

Når du lejer lokaler i et forsamlingshus eller lignende, vil du også oftest kunne leje borde og stole det samme sted. Så er det bare tid til at finde ud af, hvordan der skal pyntes op. Det behøver ikke være en helt vild og voldsom indretning, men der skal være noget pynt, for at det ikke bliver for kedeligt.

Det kan være en god ide at finde et farvetema, og finde resten af pynte derudfra.