Gode tips til at gøre din have forårsklar

Foråret er over os her i Danmark, og vi går endelig lunere tider i møder. Vejret skifter dog stadig hurtigt frem og tilbage, og det kan derfor godt være svært at finde ud af, hvornår man skal gå i gang med haven. Man vil ikke gøre det for tidligt, for så kan det hele risikere at ødelægges af nogle hårde dage med kulde. Til gengæld skal man heller ikke komme for sent i gang. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående problematik, så får du her et par tips og tricks til at gøre haven forårsklar i lyntempo!

Find dig en god anlægsgartner.

Mange af os haveejere er jo egentlig ikke uddannede gartnere. Skal din have bruge den helt store make-over, kan det derfor være en god idé, at få hjælp af en professionel anlægsgartner. Sådan én kan du bestille på nettet, og kan være til stor hjælp. Især hvis dine projekter virker uoverskuelige. Hvis du har kreative idéer, som du ikke ved hvordan du skal få inkorporeret i din have, kan en anlægsgartner også være til megen hjælp.

Rullegræs – vejen til den perfekte græsplæne

En pæn græsplæne kan virkelig gøre underværker for en have. Du kan have nok så mange farvestrålende blomsterbede og eksotiske planter og buske, men det nytter ikke, hvis din græsplæne ligner én, stor pløjemark. Selvom græs er utrolig hårdført, så er det alligevel ikke helt let at holde. Især ikke hvis græsplænen er fyldt med ukrudt. Så kan rullegræs altså være en måde, at få en flot græsplæne på forholdsvis kort tid. Rullegræs er det hurtige alternativ til græsfrø, hvor du køber nogle ruller med græs. Det er altså meget hurtigere end at plante græsfrøene selv. Rullerne er derudover også sammensat af forskellige græssorter, som skulle gøre græsset nemmere at holde pænt.