Tips og tricks til at lave din første fotobog

Vil du gerne lave noget andet med dine billeder i stedet for blot at sætte dem ind i et album? Er du vant til at putte dine billeder i en ramme og stille dem på reolen eller hænge dem op på væggen, men ønsker du en anden løsning? I så fald kan du vælge at lave din helt egen fotobog. 

En fotobog er den perfekte løsning, hvis du gerne vil gemme alle dine bedste billeder på en god måde. Du kan nemlig tage bogen frem, når du har tid og lyst, så du kan kigge på alle de skønne minder til enhver tid. Her finder du tips og tricks til at lave din første fotobog.

Kom godt i gang med at lave en fotobog

  • Hvilket tema skal fotobogen have? Start med at finde ud af, hvilket tema fotobogen skal have. Skal det være en fotobog med bryllupsbilleder, dit barns første år, en fantastisk rejse eller noget helt andet?
  • Hvilket format skal fotobogen have? Når du laver en fotobog online, kan du typisk vælge mellem flere forskellige formater. Det er derfor også noget, som du bør overveje.

Hvilke billeder vil du bruge? Du har helt sikkert en masse billeder. Men det er højst sandsynligt ikke dem alle sammen, der skal være med i fotobogen. Det kan være en god idé at lave en mappe med alle de bedste billeder, som du gerne vil have med i fotobogen. Det gør det nemmere for dig, når du skal i gang med at lave den online.