3 gode tips til weekendhygge med børnene

Har du lyst til at planlægge en weekend fyldt med familiehygge sammen med dine børn? Og søger du efter nogle idéer til, hvad du kan lave med dem? Så får du her nogle tips til, hvad weekenden kan byde på.

Tag på udflugt

Der er mange muligheder for gode oplevelser rundt omkring i skønne Danmark – og i nærområdet. Er det relativt godt vejr, kan I pakke en madkurv og holde picnic i det fri. Er I eventyrlystne, kan I tage på kanotur. Måske der er et dejligt område i nærheden?

Hvis stemningen mere er for rutsjebaner, kan I tage til en forlystelsespark. Er dine børn helt vilde med dyr, kan en tur i zoologisk have eller et akvarium måske vække deres interesse. Bliv betaget af de mange dyr, som I kan snakke længe om bagefter.

Har de masser af krudt, kan du slippe dem fri i en gorillapark eller på en legeplads.

Hyg jer i hjemmets rammer

I behøver ikke nødvendigvis tage på udflugt. I kan spille forskellige brætspil, mens I drikker varm kakao. I kan også spille bold i haven, holde teselskab eller bage en lækker kage.

Bålhygge og snobrød kan også være et rigtig hyggeligt indslag. Hvis ikke du selv har mulighed for det, findes der flere bålsteder rundt omkring, man kan benytte.

Afslapning efter en dejlig dag

Når I sådan har hygget jer, siddet i røg eller svedt lidt undervejs, kan det være dejligt med et bad, inden I lægger jer ind i sengen eller på sofaen og hygger med en god film og spiser fredagsslik. Det kan være en god idé at have noget godt shampoo, som de kan bruge af. Hvis dine børn er yngre, er det en god idé at passe på, de ikke får shampoo i øjnene, så det ikke svier.

Rigtig god weekend!