Derfor skal du investere i en badebalje

Badebaljer er blevet populære i de danske hjem – især for de personer, der ikke har et badekar derhjemme – og der er mange gode grunde til at investere i en badebalje. Vi har her samlet nogle gode grunde til at investere i en badebalje til voksne.

Du kan nyde et afslappende karbad

Det er ikke alle, der er så heldige at have et badekar derhjemme – men heldigvis behøver man ikke at gå i gang med det helt store renoveringsprojekt for at få mulighed for at tage et karbad. Hvis du har en brusekabine, kan du nemlig nemt få plads til en badebalje i voksenstørrelse og nyde et karbad, når du har lyst. Så kan du nyde en god bog, lytte til en podcast eller endda se en god serie, mens du nyder et varmt bad med en lækker badebombe. Der er simpelthen intet, der er mere afslappende og afstressende end et hyggeligt karbad i ny og næ – og så er et karbad faktisk også meget sundere for huden end et brusebad.

Det bliver nemt at bade alle børnene

Brusebadet er ikke ligefrem en forælders bedste ven – især ikke, hvis der er mange børn, der skal i bad. Det er så meget nemmere at give børn et karbad, så man kan bade flere børn samtidig. Det er muligt, hvis man har en badebalje til voksne – den er nemlig stor nok til at kunne klare to børn. Det bliver så lige pludselig en leg at få alle børn i bad – og du vil helt sikkert også have nogle børn, der er glade for at gå i bad, når det betyder karbad.

Du kan blive kølet ned om sommeren

En badebalje er en flytbar løsning, og det betyder, at den kan bruges så vel inde på badeværelset som ude i det fri. En badebalje er altså ikke kun et badekar, men også en lille swimmingpool til haven. Du kan bruge den til lidt vandsjov med børnene ude i haven eller du kan bruge det til at blive kølet lidt ned i sommervarmen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.