Hvilken ferie er den rigtige for jeres familie?

Der findes mange forskellige måder at tage på ferie på, og det er meget forskelligt fra person til person, hvordan vi foretrækker at rejse. Mange familier ynder at rejse sammen, og det kan da også være med til at give jer nogle oplevelser og et bånd, I ville have svært ved at finde andre steder. Det gælder bare om at finde ud af, hvilken slags ferie, der er den rigtige for jer.

Charterferien

Mange familier der har små børn, foretrækker at rejse sydpå, hvor den bare kan stå på pool, strand og afslapning. Når der er børn med på ferien, skal der ikke altid ske det helt store – for det første synes små børn sjældent at alt det kulturelle er spændende, og for det andet er den slags ferie ofte bare lidt nemmere, når der ikke er børn med på slæb. Charterferier kan gå mange forskellige steder hen, hvor f.eks. rejesr til Tyrkiet er et godt bud.

Kulturferier

For andre handler ferien mere om at opleve noget kulturelt, end den handler om at ligge ved en pool og komme helt ned i gear. De to kan selvfølgelig sagtens kombineres, men for nogle skal ferien helst være 100% kulturel. Det kan være storbyferier, hvor I kan se alle de nødvendige turistattraktioner, men det kan også være til lokalområder i fremmede lande, hvor I kan få et unikt indblik i en anderledes kultur. Disse ferier foretages dog sjældent i familier med små børn.

Skiferie eller andre aktive ferier

Det kan også godt være, at der skal være gang i den, når jeres familie tager på ferie. Kan I godt lide at være fysisk aktive, kan dette også sagtens tages med på ferien, og der er rige muligheder for aktive ferier. Det kan være skiferien, cykelferien eller en ferie på et sportsresort. Det handler mest om, hvad I er til.