Hvordan bliver man skilt?

Står du midt i en skilsmisse og har brug for hjælp?

Står du i øjeblikket med det ene ben på vej ud af dit ægteskab? Befinder du dig i dit livs krise? Så er der mange gode grunde til at søge professionel hjælp, således du og din eks partner kommer helskindet gennem oplevelsen. For som de fleste ved er en skilsmisse forbundet med mange følelser, som kan være ganske svære at håndtere og være i – særligt på en konstruktiv måde! Vi er blot mennesker, der er styret og drevet af vores følelser, hvorfor den slags reaktioner og følelsesmæssige udbrud også er ganske normale, sunde og ikke mindst menneskelige! Når det så er sagt, er det fortsat en god idé at rådføre sig med folk, der har yde professionel rådgivning og hjælp.

Derfor anbefaler jeg også, at du overvejer hvorvidt du eller I bør bestille et rådgivningsmøde om skilsmisse

Gode grunde til at bestille et rådgivningsmøde omhandlende jeres skilsmisse

Et rådgivningsmøde sikrer at dine – og ikke mindst din eks partners – rettigheder bliver tilgodeset og overholdt. Det kan være svært at danne sig et overblik over hvilke rettigheder, man har i skilsmisse situationen og derfor er det en god idé at modtage professionel hjælp og rådgivning.

Særligt også fordi det kan være svært at sikre at alle parters rettigheder tilgodeses og overholdes, hvis man er i sine følelsers vold.

Derudover kan et rådgivningsmøde også hjælpe med bodelingen. Langt de fleste par der ønsker skilsmisse, har naturligvis delt adresse, hjem og formue med hinanden. Det kan i den forbindelse også være svært at overskue, hvordan man på bedste og mest retfærdigvis får delt boet og den formue, der hører til. Dette er eksempelvis også en god idé, hvis I har stiftet fælles gæld – for denne skal deles på lige fod med formuen. Altså, det sure med det søde.

Dertil kan man også stille spørgsmål ved, hvem der skal have bilen eller sommerhuset. Dette er en del af den fælles formue, og dette kan en rådgiver eller skilsmisseadvokat naturligvis også hjælpe med at dele på bedste vis. I sikrer jer dermed at denne del af proces foregår i tryghed og respekt –  for selvom en skilsmisse er en svær og hård størrelse, er det vigtigt at sikre, at I får de allerbedste forudsætninger for at skabe et fundament for en god og vellykket skilsmisse – hvor I på efterfølgende bliver i stand til at samarbejde om eksempelvis jeres fælles børn.