Hvad skal jeg tage på til et sommerbryllup?

Sommermånederne er det perfekte tidspunkt at holde et bryllup. Forhåbentligt er vejret godt, så det er muligt at være udenfor og fejre den store dag. Er du blevet inviteret til et sommerbryllup, spekulerer du højst sandsynligt på, hvad du skal tage på. Her finder du gode råd til, hvordan du finder det rette outfit til et sommerbryllup.

Det bør du overveje ved valg af bryllupsoutfit

  • Dresscode

Først og fremmest skal du finde ud af, om der er en dresscode. Hvis der er en dresscode, står det typisk på invitationen. Er der en dresscode, skal du naturligvis følge den. Hvis du er i tvivl, så kan du altid spørge bruden.

  • Lokationen

En anden vigtig overvejelse er lokationen. Er der tale om et strandbryllup, vil sandaler og en maxikjole altid være et godt valg. Du kan eksempelvis tage et kig nærmere på kjoler fra Karmamia. Til et udendørs bryllup skal du muligvis gå på græs, hvilket betyder, at du bør vælge en kjole, der ikke er for lang, så den rammer græsset. Derudover er det en fordel med sko såsom en kilehæl eller flade sandaler. 

  • Vejret

Skal du til et sommerbryllup, bør du ligeledes tjekke vejret. Selvom det er sommer, så viser vejret sig ikke nødvendigvis fra sin bedste side. Har du taget en stropløs kjole på, så er det en fordel at tage en jakke eller trøje med. Desuden bør du holde dig til lette materialer, der ikke klæber til din hud, hvis der er tale om en varm sommerdag.