Kom frem til gallafesten med stil

Gallafest

Det er ved at være den tid på året, hvor gallafesten skal fejres med alle din kammerater. Jakkesættet eller gallakjolen er klar, og nu venter man bare på, dagen kommer, så man kan komme ud og få den fedeste aften med alle klassekammeraterne. Der er dog mange flere ting, der kan planlægges ud over bare outfittet.

Kom i humør til forfesten

At samles med nogle af klassekammeraterne, inden den store fest virkelig går for sig, er altid en god idé. Det er med til at sætte humøret helt i top, og man kan samtidig starte lidt på at få fyldt alkoholdepotet op. Ud over at hygge sig til forfesten kan man fortsætte humøret og festlighederne under transporten, hvis man har været så smart at leje en vip bus. Så er man nemlig helt fri for at finde en anden chauffør til at bringe og hente, og man kan i stedet fokusere fuldt ud på festen og sine klassekammerater.

En vip-bus har plads til alle dine klassekammerater til festen, og I kan samtidig fortsætte festen under transporten. Derudover er det også lidt fedt at ankomme til festen med stil, da gallafesten kun sker én gang i gymnasietiden. Det er helt sikkert et valg, man ikke kommer til at fortryde, da det er en mindre faktor, der kan være med til at gøre aftenen endnu bedre.

Vigtige ting til planlæggelsen af gallafesten

Når det kommer til gallafesten, er det vigtigt, at alt er planlagt perfekt, inden festen starter. Står du for planlæggelsen af festen på skolen eller i festlokalet, er der et par ting, du skal være ekstra opmærksom på. Der skal nemlig være masser af pynt og god festlig stemning, så alle får det bedste ud af aftenen. Et festlokale kan hurtigt virke for kedeligt, hvis der kun er en opstilling af nogle borde og stole. Sørg derfor for at have pyntet godt op, inden folk ankommer til festen.

Drikkelsen siger måske sig selv. Hvad vil en gallafest være uden drinks, øl, shots og vin? Det vil i hvert fald være en lidt anderledes oplevelse. Derfor skal alkoholen selvfølgelig også være på plads, så alle kan få præcis det, de gerne vil have at drikke. Man kan eksempelvis lave det sådan, så folk skal betale lidt for en øl og en drink, så skolen får nogle penge tilbage i kassen til at betale for gallafesten.

Den sidste og meget vigtige ting er naturligvis maden. Under gallafesten vil der typisk være en middag, hvor alle eleverne til festen sidder med deres skarpe outfits og får et rigtig godt måltid. Det er med til at lægge en god bund for alkoholen, man med stor sandsynlighed kommer til at indtage senere på aftenen. Derfor må maden ikke glemmes, når man planlægger en gallafest. Det er en god idé at bestille maden fra et cateringfirma, som kan stå for det hele. Så skal man faktisk bare tage imod maden og sørge for, at alle selv kan tage det fra buffeten.

Derudover er det vigtigste at have en super god aften. En gallafest sker ikke så ofte, så det handler udelukkende om at få en oplevelse sammen med sine klassekammerater.