Træt af mortøj? Føl dig smuk igen med ny garderobe

Det at være mor er en rolle, der nemt overskygger alle livets andre roller, du har haft, før dine børn kom til verden. Og selvom du aldrig havde været foruden at blive mor, kan det være hårdt til tider at glemme sig selv i hverdagen, madpakker og et rodet hjem.

En mor må også gerne være lige så god mod sig selv, som hun er mod resten af familien! Her får du nogle tips til, hvordan du kan forkæle dig selv.

Pift morgarderoben op

Praktisk tøj har lige så langsomt udstødt festkjolerne eller -sættene, og du ser ikke længere, de pletter der altid er på bluserne. Det er ikke lige frem smuk, man føler sig i den slags tøj, også selvom det både kan være praktisk og rart at gå rundt i. Men derfor må der også godt være plads til noget tøj, der emmer af overskud, og hvor du igen føler dig attraktiv og stilet, når du bærer det. Led efter noget designertøj, du virkelig vil blive glad for at kunne tage på i ny og næ.

Du behøver ikke at finde en særlig anledning til at bære flot tøj. Nogle dage er det faktisk okay, at maden først er klar 19:30 i stedet for 19:00, fordi du lige tog dig en halv time til at se nydelig ud til din indkøbstur. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget overskud det faktisk kan bidrage med at føle sig smuk i hverdagen!

Køb en ny læbestift

Du kan sagtens købe en budgetvenlig læbestift eller pudder, hvis du savner at benytte makeup som en udtryksform eller for at styrke din selvtillid. Makeup er ikke en nødvendighed og afgør ikke, at du er smuk, men for mange kan det hjælpe lidt på selvtilliden at fremhæve sine smukke læber!

Husk, at du fortjener at føle dig attraktiv!