Sådan får du mest muligt ud af dit glattejern

Hvis du har et glattejern, som du ikke bruger så meget, så får du her nogle tips til, hvordan du kan få mere brug ud af det.

Style dit hår på flere måder

Du kan ikke bare glatte dit hår med et glattejern. Det fungerer rigtig godt til at tæmme dit hår, hvis du har mange krøller eller bølger, som du ikke er vild med, eller som du gerne vil slippe for nogle gange. Men derudover kan du også nemt lave både bølger og krøller med et glattejern.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan bruge dit glattejern til at lave bølger eller krøller, kan du prøve dig frem eller spørge din frisør til råds. Det kræver lidt øvelse, men derefter er det noget, du nemt kan gøre, inden du skal ud ad døren.

Det er som regel nemmest at lave forskellige frisurer med et glattejern, der er af god kvalitet. Desuden kan du gå efter et, der er forholdsvis enkelt, let og tyndt. Det gør det lettere for dig at håndtere det. Du kan f.eks. kigge på et ghd glattejern.

Beskyt dit hår så godt som muligt

Det er naturligvis hårdt for dit hår med varmen fra et glattejern. Derfor er det en god idé at give dit hår en pause en gang imellem. Men ellers er det en fordel at bruge en varmebeskyttende spray inden. Det gør nemlig, at dit hår ikke tager lige så meget skade.

Få din frisure at holde længere

Det er smart at bruge nogle forskellige produkter til dit hår, hvis du gerne vil have en frisure til at holde længere. Både glat og bølget hår holder som regel længere, hvis du bruger en god hårspray, saltvandsspray el.lign.

Derudover kan du også forkæle dit hår lidt ekstra med en hårolie.