Sådan vælger du de bedste accessoires

Danskerne er et folk, der generelt er glade for neutrale farver, når det kommer til vores tøj. Det er der selvfølgelig intet galt i, men det kan være svært at gøre et outfit spændende, hvis det kun består af grå, sorte og hvide toner. Heldigvis kan ethvert outfit gøres helt unikt med de rette accessories!

Det handler om detaljer

Noget af det, der kan være altafgørende for et outfit, er detaljerne. Det kan både være en fordel og en ulempe. Små ting såsom krøllede bluser, tydelige BH stropper og pletter på tøjet kan alt sammen påvirke outfittet negativt, men på samme måde kan andre detaljer have en positiv indflydelse på dit look. Et flot bælte kan være med til at gøre outfittet mere sammenhængende, et sødt hårspænde kan gøre looket unikt, og et par lækre solbriller kan give et luksuriøst udtryk.

Fine kontraster

Derudover kan det være en rigtig god idé at arbejde med kontraster. Det er jo uden tvivl nemmere at have en garderobe med neutrale farver, så man kan kombinere tøjet på kryds og tværs, men du kan gøre dine outfits mere spændende ved at bruge accessoires, der ikke er neutrale, eller som bare generelt står i kontrast til tøjet. Det kan for eksempel være, at du har et helt sort outfit på; så kan du friske dit look op ved at bruge en taske, der står i kontrast til det. I så fald kan du vælge en helt hvid taske, eller måske en taske i farver eller med mønstre; det kan virkelig peppe et outfit op.

Flotte smykker

Glem endelig ikke den bedste form for accessories; smykker. Der er ingen andre former for tilbehør til tøj, der gør et outfit mere elegant, end smykker gør. De rette smykker kan gøre en verden til forskel. Et kedeligt outfit kan pludselig blive fantastisk, modent og moderigtigt, når bare man har smykker på. En yndig ring eller to, en fin halskæde og søde armbånd kan være det, der gør dit look til noget særligt.

Tag dit outfit op på et nyt niveau

Accessoires kan altså nemt være altafgørende for dit outfit, så det gælder om at vælge de rette. Der er heldigvis en masse inspiration at finde online, så hvis du føler, at du står helt på bar bund, er internettet din ven. Tænk over detaljerne, forsøg dig med kontraster, og udstyr dig selv med elegante smykker; så kan det ikke gå galt.