Bedste gaver til børnefødselsdag

For børn er livet stort, og fordi de ikke har levet så længe, er hvert år utrolig langt. Der går længe mellem deres fødselsdage, fordi de ikke kan se tingene i perspektiv af flere år, og derfor føles de længere.

Så en fødselsdag er en stor begivenhed. Men hvad kan man give til et barn på deres fødselsdag?

Bedste gaver til piger

Legetøjstrends ændrer sig hele tiden, og det kan være svært at regne ud, hvad der er in lige nu. Men den populære serie LOL surprise legetøj har du i en årrække bibeholdt sin popularitet. Legetøjsserien kommer i mange forskellige indpakninger og er især blevet populær, fordi den første installation var skjulte bolde, hvor man ikke kunne se, hvad man fik.

Barbie og andre dukker og også stadig populært legetøj, men du bør aldrig holde dig væk fra LEGO eller erhvervsorienteret legetøj som lægesæt, bare fordi det ikke står i pigeafdelingen.

Bedste gaver til drenge

Du kan ofte nemt se, hvad der for tiden er populært hos drenge, ved at se på, hvad der trykkes på T-shirts til den passende aldersgruppe. LEGO Ninjago og Minecraft er til dels stadig populært, og der er altid det klassiske legetøj som Transformers og Bayblades.

Det er altid en god idé at se på ønskelisten, hvis du har fået sådan én, og ikke være bange for at gå hen i pigeafdelingen. Ligesom piger skal opfordres til en sund interesse for videnskab, skal drenge også vide, at lyserød ikke er farligt, og at der ikke er noget galt med ting, der ellers er målrettet piger.

Bedste gaver på trods af køn

Uanset hvem du kigger på gave til, bør du selvfølgelig altid kigge på deres interesser. Hvis du skal til fødselsdag hos en dreng, der godt kan lide Barbie, så burde hans køn ikke stå i vejen for, at han kan få en barbiedukke. Ligeledes bør en pige ikke nægtes Transformers, bare fordi hun er en pige.

Hvis du er i tvivl, så er penge altid en god gave til børn. De har ikke mulighed for at tjene deres egne, og derfor er begivenheder som fødselsdage ét af de eneste tidspunkter, hvor de kan spare sammen til noget større, de ønsker sig.

Du kan altid se på de mest populære film og TV-serier, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe. Det plejer at være en god indikation på børnenes interesser.