Tag børnene med til Fjerritslev

Har I brug for at komme væk fra hverdagen og nyde en weekend i fred og ro, så er Fjerritslev et godt sted at tage hen. Byen ligger midt i Jammerbugten, hvilket giver mulighed for mange forskellige oplevelser. Der er rige muligheder for at komme ud og få frisk luft sammen med hele familien, men der er også mange andre aktiviteter. Her kan du få inspiration til en tur til Fjerritslev med hele familien.

Oplev naturen på cykel

Fjerritslev har en fantastisk natur, som det er let at komme rundt i på cykel. Der findes flere forskellige ruter, som du kan tage afsted på sammen med børnene. Det kan være alt fra en tur igennem byens grønne områder eller helt ud til stranden. Sørg for at have noget madpakker med, så I kan holde frokostpause undervejs eller måske endda bade lidt ved stranden. Er I mere til vandreture, kan I også snøre skoene og følge de opmærkede vandrestier langs Jammebugten.

Besøg de lokale museer

Der findes et hyggeligt museum i Fjerritslev, som kan give jer spændende indblik i byens kulturarv. På Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum, kan I opleve et ægte gammeldags ølbryggeri fra slutningen af 1800-tallet. Samtidig kan I gå på opdagelse i bryggerfamiliens stuer og se udstillinger om håndværk, landbrug, fiskeri, og hvad der ellers hørte sig til livet på Fjerritslev-egnen i gamle dage. Hvis I gerne vil læse mere om kulturlivet i Fjerritslev, så hop ind på https://jammerbugtposten.dk/, hvor I kan blive opdateret på lokale events, arrangementer og nyheder.

Tag på udflugt

Udover de mange aktiviteter der findes i Fjerritslev selv, så findes der også andre seværdigheder rundt om i området. I har f.eks. mulighed for at besøge Hjortdal Dyrefarm, hvor både børn og voksne kan komme helt tæt på en lang række forskellige dyr, der boltrer sig på hele 10 tønder land. I kan også besøge Alsbjerg Bakker, som er et storslået naturområde.