Skal jeg købe en brugt eller ny børnecykel?

Er det en god idé at købe en brugt børnecykel, eller er det bedre med en ny? Her kan du lære mere om fordelene ved at købe henholdsvis en brugt og en ny børnecykel. Det kan muligvis hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Læs med videre her.

Fordele ved en brugt børnecykel

En børnecykel koster selvfølgelig penge, og det kan være en stor udgift for nogle. Fordelen ved at købe en brugt børnecykel er, at du kan købe en cykel til en billigere pris. Det vil sige, at du kan spare penge ved at købe brugt.

Derudover har du mulighed for at få råd til en bedre børnecykel, hvis du køber den brugt, fordi den ikke vil koste lige så meget sammenlignet med, hvis du købte den samme cykel fra ny. Desuden er det en mere miljøvenlig løsning at købe brugt.

Fordele ved en ny børnecykel

Vælger du at købe en børnecykel fra ny, er du garanteret, at der ikke er noget galt med cyklen. Den fungerer lige præcis, som den skal. Desuden vil den se helt pæn og ny ud, da ingen har kørt på den endnu. Det er helt klart endnu en fordel ved at købe en ny børnecykel.

Sidst men ikke mindst har du altid to års reklamationsret. Det betyder, at du kan klage til butikken over fejl og mangler ved cyklen i to år. Det kan derfor for mange være mere trygt at købe en ny børnecykel i stedet for en brugt.