Mangler du nogle sjove aktiviteter til dine børn om weekenden? Læs med her

Måske du virkelig gerne vil have, at I laver flere sjove aktiviteter, når det er weekend, og du har lyst til, at der skal ske en masse. Du føler måske, at i nemt kan gå tilbage i en vane, hvor der ikke sker så meget, og du vil virkelig bare gerne have, at der sker noget andet end i hverdagen. Hverdagen går bare, og du føler ikke rigtigt, at du har lyst til, at i skal fortsætte det i mønster, når der er weekend, og i herved har mulighed for at lave noget, der er sjovere. Vi giver dig nogle gode råd i denne artikel.

Sjove spil som I kan lave sammen

Det kan være en god idé at tænke på nogle sjove spil, som i kan lave sammen, så du også føler, at i er fælles om det. Det kan være f.eks. gulvpuslespil fra Legebyen.dk, hvor i sammen skal lave et puslespil. Det bliver en sjov oplevelse, fordi du også kommer til at kunne se, hvordan i laver det sammen. Derudover er det sjovt, at det ikke er et almindeligt puslespil, der godt kan være lidt kedeligt. Her er det på gulvet, og det kan også af den grund være noget, som dine børn synes er sjovt – klik her for gulvpuslespil.

Tag ud i naturen

Når der er weekend, og I har masser af tid, kan det være en mulighed at tage ud i naturen. Der er masser af gode steder, hvor dine børn også kan lege, og derudover får i alle mulighed for at trække vejret dybt ned i maven og nyde naturen. Det er ikke altid, at der er så meget tid til det i hverdagen, men heldigvis kan du kompensere for det, når det endelig er weekend, og du selv har mere tid.