Børn og indretning

Det er naturligvis anderledes at indrette et kollegieværelse eller en ungdomslejlighed end at indrette en bolig, hvor der også skal være plads til børn. Dette giver nogle nye og fantastiske muligheder, for er der noget bedre end at se et dejligt børneværelse tage form? Men der er selvfølgelig også nogle begrænsninger, for når børnene kommer, bliver sikkerhed også et nøgleord. Små børn er nysgerrige væsner, som gladelig kravler rundt i hele huset og putter masser af ting i munden, og det skal man være naturligvis være opmærksom på.

Køkken og spisestue

I køkkenet kan du tilberede dejligt mad til dit barn, men det er også her, hvor der kan ske uheld, hvis man ikke passer på. Køkkenknive og tumlinger er bestemt ikke en god kombination, og rengøringsmidler m.m. skal bestemt også holdes uden for rækkevidde. Derfor er det en god idé at sørge for, at alle køkkenredskaber har en fast plads i et skab eller en skuffe og ikke bare står fremme. Hvis du mangler noget plads, kan du for eksempel investere i en skænk, som tilmed ser rigtig pæn ud. Du kan se alle skænke her og finde ud af hvilken en, der vil passe bedst til din bolig.

Trapper og oprydning

Man kan som beskrevet løse rigtig mange problemer ved at sørge for at rydde op efter sig. På den måde kan den lille ikke komme i kontakt med ting, som potentielt kan komme i den gale hals. Men der er en anden ting, som du skal være særligt opmærksom på; trapper. Hvis du bor i et hus i flere etager, er det nemlig alfa og omega, at du hurtigst muligt får børnesikret trapperne og sat en låge op. Selv børn, der kun lige har lært at kravle, kan komme galt afsted, og derfor skal du sørge for at løst problemet i god tid.