Disse ting kan du lave med dine børn i weekenden

Det kan være svært at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed. Måske vil man føle, at man ikke bruger nok tid med hinanden, eller måske har du dårlig samvittighed over, at du måske ikke altid er den mor, du ønsker at være. Arbejder du i hverdagene, kan du med fordel bruge al din tid med dine børn i weekenden, og her får du inspiration til, hvad I kan lave sammen.

Sluk skærmene og sæt jer rundt om et spil, et bål eller gå en tur sammen i skoven

Selvom vi ønsker at tilbringe meget tid med hinanden, så stjæler skærmene meget af vores tid, selvom muligheden for at være sammen er der. Mange er afhængige af skærmene, og hvis telefonen bipper, kan det være svært at modstå ikke at tjekke, hvem der vil i kontakt med en.

Ønsker du at komme væk fra skærmene for at tilbringe mere kvalitetstid md din familie, så kan I med fordel slukke dem og i stedet sætte jer rundt om et godt spil, et bål eller måske gå en tur sammen i skoven. På den måde får I snakket sammen uden forstyrrelser, hvilket både er sundt og godt for alle.

Ønsker du at forkæle, kan I shoppe sammen

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal forkæle sine børn. Mangler dine børn tøj, så kan det være, at I skal shoppe sammen. Frk. Himmelblå har et stort udvalg af fint tøj, og når I shopper sammen, får I også snakket sammen om jeres ønsker og præferencer.

På den måde lærer I også hinanden meget bedre at kende, hvilket naturligvis også er en fordel, når der skal købes gaver og lignende eksempelvis til fødselsdage, højtider og andet. Du har altså mange gode muligheder for at lave ting med dine børn i weekenden.