Gør dit barns garderobe vinterklar

Når det begynder at blive koldere i vejret, og bladene falder af træerne, er det tid at tænke på dit barns vintergarderobe. Hvad har man egentlig brug for, og hvad er helt uundværligt til en vintersæson? Følg med her og få et overblik. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvad man investerer i, når vinteren banker på.

Uld holder barnets temperatur perfekt

Uld har i mange tusinde år vist sig at være et perfekt materiale at lave tøj, der isolerer og holder på varmen i. Uld er uundværligt i dit barns garderobe. Uldundertøj men også en ulddragt er nogle virkelig gode bud på ting der virkelig gør en forskel for dit barns temperatur.

Uld er temperaturregulerende og er faktisk også selvrensende, da det har et naturligt indhold af lanolin. Derfor er det også rigtig vigtigt, at man vasker sine uldprodukter korrekt. Brug kun uldvaskemiddel og skåneprogram på vaskemaskinen. Så opnår du meget længere levetid på dine uldprodukter.

Uldundertøj kan både være bodystocking, men også leggings og langærmede bluser i uld. Det er genialt at lade baby sove i barnevognen iført uldundertøj og en ulddragt yderst, inden den puttes ned i for eksempel en voksipose. Uld er bare en uvurderlig del af dit barns garderobe.

Den perfekte flyverdragt

Når man skal gøre vintergarderoben klar til sit barn, er der mange ting at holde styr på. Vandtætte vinterstøvler, vanter, hue og meget andet. En af de allervigtigste ting må siges at være flyverdragten. Det er den dit barn skal have på yderst, når det er ude og lege i børnehaven eller vuggestuen. Og er I på tur i weekenden, er det også flyverdragten der ryger på.

Derfor er det også så vigtigt, at du får købt den helt rigtige flyverdragt. Gå efter en dragt med højt vandsøjletryk og høj åndbarhed. Kig også efter elastikker ved hænder og fødder der hjælper med, at dit barn ikke skiller mellem støvle og flyverdragt for eksempel.

Hvis dit barn selv skal kunne tage dragten på, er det vigtigt at den er nem at komme i. Derfor kan det være en fordel, at der er to lynlåse foran. På den måde vil det være meget nemmere for barnet at tage dragten på selv. Skal du have vasket flyverdragten er det yderst vigtigt, at du bruger det rigtige vaskemiddel, og tørretumbler den med bolde eller andet, så den bevarer sin fylde og varme.