Skab hulestemning i børnesengen med en sengerand

Går du, som forældre og leder efter noget, der med garanti vil få dit barn til at sove trygt og ikke mindst blødt om natten, så vil en sengerand falde lige i din smag. Med sengeranden vil barnet kunne sove trygt og blødt om natten, og uden nogen form for fare. Sengeranden har en høj funktionalitet, dermed har den flere smarte funktioner, som ingen kan undvære. Barnet vil aldrig komme til skade i sengen med sengeranden, da den er stor og blød, dermed beskytter den barnet mod alle de skarpe og hårde kanter en seng har. Barnet kan dermed få sin helt egen hule i sengen, som alle børn vil elske til hver en tid.

Sengeranden giver barnet tryghed og sin helt egen base, dermed kan barnet skabe sin helt egen hulestemning med sengeranden. Barnet kan have sjov med sengeranden, samtidig med den beskytter barnet mod de skarpe kanter. Der er intet børn elsker mere end at skabe sin helt egen hule, og dermed få den bedste stemning på børneværelset. Det bliver hurtigt en fest, når legekammeraterne kommer på besøg, og de kan se film og spise snacks i hulen. 

Funktionel sengerand

Har du længe været på udkig efter noget, der beskytter de barn mod de skarpe kanter på sengen, og derudover giver det største smil på barnets læber, så er sengeranden med garanti det du har ledt efter. Barnet vil få en større lyst til at sove om aften, pga. den fantastiske hulestemning. Barnet vil føle sig tryg og ikke mindst have sit helt eget sted, hvor barnet er væk fra omverden. Dermed har barnet en tryg base, som er særligt vigtigt at have til barnet i en tidlig alder.

Sengerandene er fremstillet ud af de mest bløde materialer, der beskytter barnet.

De er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld, som dermed skåner barnet for farlige kemikalier. Dermed slipper forældrene for alle diverse bekymringer, forældre ofte har. Sengerandene er lavet i de flotteste motiver, som dermed giver en god harmoni på børneværelset, derudover er motiverne ekstrem enkelte, så det med garanti ikke forstyrrer barnet under den skønne nattesøvn. Derudover er sengerandene i den bedste kvalitet, dermed kan de holde i flere år til forældrenes guldklump.

  • Sengerandene er fremstillet af GOTS certificeret bomuld
  • De er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld, dermed er der ingen farlige kemikalier, som vil skade barnet
  • Sengebestrækkene fra sengerandene kan tages af og vaskes i vaskemaskinen, men kun ved 30 grader

Sengerande giver tryghed og god stemning

Mange forældre har problemer med at få den lille til at sove om aftenen, enten fordi barnet ikke føler sig trygt eller ikke føler træthed. Med sengeranden vil barnet med sikkerhed føle tryghed lige inden sengetid, barnet vil dermed have sin helt egen trygge base i sengen. Det er særligt vigtigt for barnet at have en tryg base, da den trygge base er med til at udvikle barnet. Hvis barnet føler tryghed inden sengetid vil det til hver en tid være nemmere for barnet at falde i søvn. Dermed vil barnet til hver en tid få han eller hendes optimale søvn, som er særligt vigtigt. Derudover giver sengerandene den bedste stemning for barnet, da barnet kan bygge sin helt egen hul, og dermed lave sit helt eget sted, hvor barnet ikke vil blive forstyrret af omverden. Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lave huler, som til hver en tid giver barnet det største smil på læben, som især smitter af på barnets skønne forældre. Barnet får dermed lov til at lege og skabe sine helt egen leg, eller i fællesskab med forældre eller legekammeraterne, dermed vil det med garanti skabe uforglemmelige minder på tværs af familien. Det er særligt vigtigt at barnet får lov til at lege, da legen er med til at udvikle barnet, dermed hjælper de funktionelle sengerande, både med at lave hulestemning og ikke mindst at beskytte barnets hoved mod de trælse og skarpe kanter på barnets seng.