At gøre hverdagen mere behagelig som nybagt mor

Hvad end man har en, to, tre eller flere børn, kan de fleste hurtigt blive enige om, at børn – ligemeget antallet – kan være en stor mundfuld. Man knuselsker dem som ingen andre, men det er et fuldtidsjob, der kræver, at man er oppe på dupperne. Hvis du kan genkende det selv, kan det være, du har brug for lidt inspiration til, hvordan du kan gøre hverdagen mere behagelig som nybagt mor.

Slyngevugge

Først og fremmest kan du overveje om en slyngevugge er noget for dig. Hos baby nohr findes der et bredt udvalg af forskellige typer slyngevugger, der alle har til formål at hjælpe den nybagte mor med at gøre hverdagen nemmere. En slyngevugge er, lidt som navnet antyder det, en vugge, der omfavner babyen, og kan hjælpe med at vugge den lille til ro. Man kan endda finde slyngevugger med motor, således at babyen i situationer kan overlades mere eller mindre til den selv.

Massagestol

Når en lang dag lakker mod enden og babyen sover – eller du har fået skaffet dig en slyngevugge, så du pludselig har tid at gøre med, kan det være det er tid til selvforkælelse. Som nybagt mor bliver man hurtigt og meget forståeligt helt fokuseret på babyen, men det er også vigtigt at passe på sig selv. Med en massagestol kan man når de frie tidspunkter melder sig, sætte sig i lige så lang tid som man ønsker, og få en god omgang velfortjent massage.

Graviditetspude

Det kan lyde fjollet at investere i en graviditetspude, når man ikke længere er gravid, men den kan alligevel bruges, selv når babyen er kommet ud. Den aflange u-formede pude er god til at finde behagelige sovepositioner med, således at man sikrer sig en bedre nats søvn – hvis man ser bort fra de gange hvor man måske bliver vækket af andre presserende årsager.