Selvforkælelse til en træt og travl mor

Har du haft en lang uge på arbejdet? Og trænger du til en aften, hvor du ikke fokuserer på andet end dig selv, når børnene er puttet? Alle mødre har brug for at trække stikket en gang imellem og kun fokusere på at komme ned i gear og slappe af. Det kan du gøre på flere forskellige måder. Hvis du har en aften derhjemme, så finder du her forslag til, hvordan du kan forkæle dig selv.

Se en god film og drik et glas vin

Har du længe drømt om at slappe af i sofaen med en god film, så kan du vælge at bruge din aften på dette. Du kan eventuelt spise lækre snacks til filmen og drikke et glas vin. Køb her.

Hav en spaaften

En anden mulighed er, at du har en spaaften. En spaaften er den perfekte aktivitet, hvis du gerne vil opnå en følelse af velvære og få ladt dine batterier op. Du kan blandt andet lægge en ansigtsmaske, eller du kan lave et fodbad til dig selv. 

Dyrk yoga

Du orker nok ikke at bruge din aften på at dyrke intens motion. Men yoga kan være fremragende, når det kommer til at blive afslappet. Du skal bare finde en yogamåtte frem, og så kan du efterfølgende finde en video på YouTube.

Snak med en god veninde

Trænger du til at snakke med en voksen, så kan du ringe til en god veninde. Det kan også være yderst afslappende at få vendt verdenssituation med en, som du holder af.