Husk mig-tid

Er du mor? Tiden som mor kan være en hektisk og travl tid. Det er derfor vigtigt at huske at forkæle dig selv og holde såkaldt mig-tid. Du får her 3 forskellige ting, som du kan give dig til, og hvor du er sikret at have en god dag med afslappende ting at lave.

Forkæl dig selv med renseprodukter

Hudplejerutinen er sikkert én af de ting, som du måske har forsømt gennem tiden som mor – og det er også helt forståeligt. Dog er din selvforkælelsesdag oplagt til at forkæle din hud også. Start med at vaske dit ansigt med vand for efterfølgende at anvende gode renseprodukter, som passer på din hud. Slut så af med en fugtighedscreme, som fugter din hud i lang tid.

Lav ting, du godt kan lide

Mig-tiden er også ideel til at lave ting, som du kan godt kan lide. Men sørg for, at det ikke er praktiske ting såsom rengøring – også selvom du måske kan lide at gøre rent. Dagen i dag er nemlig ment som selvforkælelse, og der kan de praktiske ting vente. Du kan for eksempel bage en lækker kage, hvis du kan lide at bage – eller måske gå en lang tur med musik i ørerne. Det vigtigste er, at du får din mig-tid, og du laver noget, som du kan lide at lave.

Læs en god bog

En god måde at koble helt fra på er at læse en god bog. Ved at læse en god bog kobler du fra og fordyber dig i én ting. Det er ligeledes godt for din hjerne, og det bør ikke forsømmes. Derfor kunne det være en god idé at snuppe en bog efter din lære hudplejerutine.

Dette var 3 forskellige, som du kan give dig til på din forkælelsesdag – og så skal du bare nyde dagen.