Selvforkælelse til den nybagte mor

Du er på barsel. Du har en lille, sød og smuk baby. Det er det største mirakel, som er sket for dig. Din baby er helt sikkert det smukkeste og dejligste, du nogensinde har set, men det er også hårdt at have en baby. Der er utrolig meget arbejde i at have en baby, og du har travlt. Du går hjemme hele dagen med din baby, mens din kæreste arbejder. Det er hårdt, og derfor fortjener du og din baby også lidt forkælelse. Du kan få flere idéer til, hvordan du får selvforkælelse ved at læse med her. 

Forkælelse af din kæreste 

Din vidunderlige kæreste arbejder måske hårdt, men du arbejder også hårdt derhjemme med babyen hele dagen, mens han er væk. Når han kommer hjem, kan du derfor have brug for en pause. Her kan det være en stor hjælp, hvis du beder ham om at passe jeres baby, mens du får et tiltrængt bad. Et bad, hvor du faktisk har tid til at slappe af og ikke skal skynde dig. Hvis du har et karbad, så tænd nogle stearinlys og læg dig med god samvittighed, mens han har babyen – det fortjener du. Han kan også hjælpe dig ved at give en omgang massage eller lave maden til jer, mens babyen sover. 

Hudpleje er en sikker vinder 

Hudpleje er også en måde at opnå en følelse af velvære og blive afslappet på. Her kan en lækker ansigtsmaske, hårkur eller manicure hjælpe utroligt meget for dig. Det samme gør sig gældende for din baby, som også fortjener de bedste produkter til huden. Du kan med fordel køb produkter fra lille kanin. Det kan købes olier, lotion og cremer, som alle er lavet til babyer. Produkterne er lavet af Christiane Schaumburg-Müller og Tina Søgaard, hvor deres fokus er på at forbinde kærligheden mellem baby og mor.