Guide: Sådan får du gang i sexlivet som mor

Er du også mor? Og nedprioriterer du derfor dig og din mand eller kærestes sexliv, fordi børnene selvfølgelig kommer i første række? Rigtig mange forskere er dog enige om, at når man husker sig selv og sine egne behov, så er man også mere tilbøjelig til at have overskud til andres behov og ønsker. Og det er helt det samme, når det gælder dine børn. Derfor kan det faktisk være rigtig smart at investere tid og energi til dig og din partners sexliv, så I sammen kan tage jer bedre af familielivet.

Tag initiativet

Selvom det kan være svært efter lang tid uden sex, er det en rigtig god måde, du kan vise din partner, at du stadig elsker ham eller hende. Vær den i forholdet, som tager initiativet til sex, og mon ikke din partner nok skal følge med dig ind i soveværelset. Hvis du har lidt svært ved at tage initiativet, kan det faktisk være en god ide at aftale med din partner på forhånd, hvornår I skal have sex. Selvom det ikke lyder så frækt, er det en god måde at få startet sexlivet op igen på, da man her har en sjov aftale at se frem til. Så kan I heller ikke undskylde med, at en af jer er for trætte, eller at ungerne har været for irriterende i løbet af dagen. Netop fordi I har planlagt seancen, skal der ikke komme noget til, så I pludselig ikke har overskud. Selvom det kan være svært at have lyst til hinanden lige, når man skal i gang, kan det garanteres, at I hygger jer, når i først har fået tøjet af og ser hinanden nøgne med seksuelle tanker i hovedet.

Gør dig selv mere fræk

Hvis du har mod på det, kan det være sjovt at tage noget lækkert og forførende på, så din partner ikke kan andet end være imponeret og tændt af dig. Det kan for eksempel være et lækkert catsuit, som du skal tænde din partner med. Find det her og vær klar til lidt mere aktion i soveværelset. Det kan også være, at du ikke føler dig så lækker eller fræk efter, at du har født børn. Dog vil din partner helt sikkert ikke tænke over, hvordan du ser ud, når I skal til at hygge jer i lagnerne. Han vil synes, du er helt fantastisk.