Tips til at holde dig sund som nybagt mor

Som nybagt mor kan det være svært at prioritere sundheden, når den somme tider kan virke umulig at opnå. Det skyldes blandt andet de søvnløse nætter og de mange pligter. Dog kan du gøre brug af nogle tips, som kan hjælpe dig med at holde dig sund som nybagt mor. Her kan du læse nogle af disse tips.

Find gode og sunde opskrifter

En god måde at opretholde sundheden er ved at spise sund mad. Denne behøver ikke at være svær at lave. Der findes nemlig en hel masse sunde opskrifter, som er meget nemme at lave, hvilket jo kun er en fordel, når man er en travl, nybagt mor.

Du kan med fordel gå ind på en god madblog, som giver gode forslag til madretter, som du kan lave. Det gælder altså bare om at udvælge de opskrifter, som er tiltrækkende for dig, og som du vil have nemt ved at lave ude i køkkenet.

Gå en tur med barnevognen

En god gåtur er en fantastisk form for træning. Du kan således gå en tur med barnevognen, så du på den måde kan få trænet uden at forlade din baby. Du kan eventuelt også sætte farten lidt op ved at jogge med barnevognen, så du får skruet ekstra meget op for pulsen.

Dyrk motion derhjemme

Du behøver ikke at tage i fitnesscenteret for at dyrke motion. Du kan meget nemt dyrke motion derhjemme, mens du er sammen med dit barn. Du kan for eksempel dyrke pilates eller yoga, hvor du nemt kan finde en gratis instruktør på nettet.

Der er også en række andre træningsøvelser, som du nemt, roligt og hurtigt kan få udført derhjemme helt uden at tage blikket fra dit barn. Du kan ligeledes få inspiration til disse øvelser online. Du kan også købe noget træningsudstyr, som kan gøre det nemmere at træne.