Få tid til dig selv uden at svigte morrollen

Som mor er der ikke altid ret meget tid, hvor du er overladt til dig selv og dine egne interesser. I hvert fald i de første par år af dit barns liv, vil det meste handle om dem. Du vil komme til at indrette din hverdag mere efter deres behov end dine egne, fordi det er i enhver mors interesse at give barnet de bedste vilkår.

Overlad ansvaret midlertidigt

At give dit barn de bedst mulige vilkår for et liv med kærlighed, ro og selvstændighed behøver dog ikke nødvendigvis betyde, at du aldrig kan prioritere dig selv. Når børn er helt små, fx spædbørn, er det selvfølgelig ikke ideelt at lade det være alene, medmindre det ligger og sover eller lignende. Men du kan alligevel sagtens sætte barnets far til at passe barnet, mens du tager dig af dig selv for en dag eksempelvis. Hvis I to – altså du og din partner/barnets far – ønsker en dag for jer selv, er det altså heller ingen skam at lade nogen, I stoler på, passe jeres søn eller datter. Det vil desuden kunne lære dem noget om adskillelse. Men hvad skal du så bruge sådan en dag for dig selv på? Du kan for eksempel bruge den på at dyrke motion – her kan du se en test/forbrugerguide af og om motionscykler.

Spinningcykel eller motionscykel?

Er du ikke specielt meget inde i, hvad forskellen på en spinningcykel og en motionscykel er, kan du komme nærmere på en opklaring af det mysterium nu. En af forskellene er, at en motionscykel har programmer, mens du på en spinningcykel manuelt justerer sværhedsgraden. Der er til flere motionscykler medfølgende computer, som du vil kunne se din tid og puls m.m. på. Det kan tilkøbes til både motionscykler og spinningcykler, der er det foruden.