Derfor bør du stoppe med at ryge som mor

Stop med at ryge som mor

Det er de færreste rygere, der ikke er klar over, at det er usundt at ryge. Derfor er det også en god idé at stoppe med at ryge. Det gør sig gældende for alle, men det er dog især noget, der gør sig gældende, hvis du er mor.

Føler du, at du har svært ved at finde et godt argument for, hvorfor du skal stoppe med at ryge? I så fald er du landet det rette sted, da det er noget, du kan blive meget klogere på herunder.

#1: For dit helbreds skyld

Først og fremmest handler det om, at det har store konsekvenser for dit helbred, at du ryger. I værste fald kan det ende med at koste dig livet. Dette bør naturligvis være grund til, at du beslutter dig for at stoppe med at ryge.

Der er rigtig mange rygere, der ender med at få alvorlige sygdomme, som er direkte forbundet med, at de har røget. Det gælder ikke blot for dem, der ryger en stor mængde cigaretter hver dag, men også for folk, der f.eks. kun ryger i weekenderne.

#2: For dit barns helbred

Er det ikke nok for dig, at det kan have positiv indvirkning på dit helbred, at du stopper med at ryge, så bør du gøre det for dit barn eller dine børns skyld. Ikke nok med, at deres mor lever længere, hvis hun ikke ryger, så påvirker rygning faktisk også deres helbred.

Til trods for, at der er mange, der tror, at det ikke forholder sig således, er passiv rygning faktisk noget, der kan have store konsekvenser. Det er især noget, der er tilfældet, hvis det sker hver dag. Derfor er det bestemt ikke noget, du bør udsætte dit barn eller dine børn for.

#3: Du kan spare penge

Det er også værd at nævne, at du kan spare en del penge, hvis du beslutter dig for at stoppe med at ryge. Disse penge kan du f.eks. bruge på dine børn, som du pludselig vil have flere penge til at tage med i legeland, give gaver eller noget helt tredje.

Hvis du har besluttet dig for, at du vil stoppe med at ryge, kan du vælge at købe en e-cigaret. Den kan du fylde med e-væske, som skaber en damp, der indeholder nikotin. Er det noget, du vil vide mere om, så læs mere om e-cigaretter og e-væske, før du beslutter dig.

#4: Undgå at lugte

At du stopper med at ryge, har også den fordel, at du undgår at lugte. Når du ryger, sætter lugten fra cigaretrøgen sig nemlig i tøj, hår mv. Derfor kan man ganske enkelt ikke undgå at komme til at lugte, når man ryger.

Er du træt af, at du hele tiden skal lugte af røg, kan det også være argument for, at du skal smide cigaretterne i skraldespanden. Til trods for, at det er mindre alvorligt end sygdom, er dette faktisk årsag til, at mange vælger at stoppe med at ryge.