Sådan (snyder) du dig til at have den smukkeste glød og strålende hud

Vil du gerne lærer om hemmeligheden bag den fine glød og den strålende hud som alle de kendte har? Så er det nu du skal læse med. Her får du nemlig et par tips til, hvordan du selv kan opnå den smukke og strålende hud som ser så godt ud.

Sørg for at din base er i orden

Først og fremmest bør du sørge for, at din hud er velplejet og velnæret. Det er nemlig ikke muligt at få en smuk hud eller ligge en smuk make up, hvis din hud er trist og tør at se på. En tør hud har tendens til at skalle og det kan ikke skjules af make up. Derfor er første råd – sørg for at passe din hud hver morgen og aften med gode hudpleje produkter.

Brug highlighters til at opnå den strålende hud

Highlighters er lavet til at opnå det strålende skær og hud som så mange gerne vil have og som gør at deres hud skinner på de rigtige steder. Der findes flere forskellige former for highlighters, så du skal finde frem til, hvad det du gerne vil opnå og så købe en highlighter der kan opfylde det. Du kan nemlig både få serum med highlighters effekt, hvor det er hele dit ansigt der vil få pålagt det her shine som en highlighter giver. Derudover findes der highligthere der, ligesom med en rouge ligges oven på din foundation eller pudder. Med den ligger du den der, hvor du ønsker at opnå den skinnede effekt. Prøv for eksempel Ilia highlighters (Illuminators) for en sund og naturlig glød.

Hvorfor bruge en highligther?

Når du bruger en highlighter, så kan du fremhæve de træk som du ønsker skal fremhæves i dit ansigt. Når du bruger en highlighter, så vil produktet gå ind og lyse op og give ekstra opmærksomhed til de områder, hvor du ligger den. på den måde kan du fremhæve dine bedste træk i dit ansigt med en highligther. Det er tit områder som kindben, omkring næsen og så i forbindelse med couture at man bruger en highlighter for at fremhæve dine bedste træk.