Derfor er naturlig olie et fantastisk alternativ til kemisk fremstillede serummer

Mange kvinder går og drømmer om selv at opnå lange og fyldige vipper og bryn. De fleste bruger måske mange penge om måneden, på både mascara, øjenbrynsfarver og øjenvippeombukkere. Det nye på markedet er vippeserum, som skal aktivere og styrke hårene, der hvor produktet anvendes. Her kan du læse hvorfor det er en rigtig fornuftig idé at overveje det naturlige alternativ til vippeserum – naturlige olier.

Styrker og aktiverer

Har du længe drømt om fyldigere bryn eller længere øjenvipper? Så er du langt fra den eneste. Men serum-verdenen er en jungle fyldt med tomme løfter og dårlige anmeldelser, og det kan være svært at gennemskue hvornår man har med et fornuftigt produkt at gøre. Mange af de serummer der promoveres, kan for mange kvinder være nærmest skadelige. Dette kan de være, eftersom de er designet i et laboratorie, og de kan derfor indeholde skadelige indholdsstoffer, som øjnene kan reagere på. Men hvad gør man så, når man nu alligevel ønsker at opnå flotte vipper og bryn? Her er det naturlige produkt, naturlig olie, et rigtig godt alternativ. Den lille pen bruges præcis som alle andre serum – den påføres hver aften efter ansigtet og øjnene er renset, på øjenbryn og/eller øjenvipper. Dette step kan nemt inkorporeres i din aftenrutine, og overholdes denne rutine, så styrkes vipper og bryns hårvækst.

Der findes mange alternativer – men disse er ‘illusioner’

Der findes som nævnt mange andre muligheder på makeupmarkedet, der kan give en illusion af lange vipper og flotte bryn. En øjenvippebukker og en omgang mascara, samt optegning og farvning af bryn, kan se ganske godt ud. Men tænk hvis man for det første ikke behøvede at bruge penge på dette hver måned. Og tænk engang, hvis man ikke behøvede at ‘lade som om’, ved at tage makeup på. Så når man skulle ud, var det ikke nødvendigt at bruge hverken 10 eller 20 minutter foran spejlet, for at få makeuppen til at spille. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men er du nysgerrig på at vide mere, så kan du læse mere om de lækre produkter her: Naturligolie.dk.

Naturlige olier kan også bruges til naturlig hudpleje

Har huden brug for et ekstra boost, her op til efteråret, så er der også lækre produkter at finde hos naturlig olie til huden. Her findes produkter, der baseret på naturlige, økologiske og koldpressede ingredienser, kan give huden den ekstra glød i efterårets vind og kulde.