Forkæl dig selv med velvære

Velvære er ikke bare at have det godt. Velvære er næste trin på skalaen. For at opnå ægte velvære er du nødt til at gøre en indsats selv. du skal ikke gøre mere af alt det du gør i forvejen, men i stedet pleje og passe dig selv. Hos karmameju.dk finder du alle mulige lækre cremer og plejeprodukter til din hud.

Velvære er mere end bare at have det godt

At have det godt, betyder at man bor i en sund krop og er jævnt tilfreds med livet. Velvære er i en lidt højere liga. Velvære forudsætter at du i forvejen bor i en sund krop og er nogenlunde tilfreds med livet som helhed. For at føle ægte velvære bliver du nødt til at gøre en indsats. Det handler ikke om at spise endnu flere grønsager, eller bruge en halv time mere i motionscentret. Faktisk handler det om det modsatte. Det handler om selvpleje, ro og afslapning.

Pas på din hud året rundt

Nat og morgen cremer bruger du sikkert i forvejen. Resten af kroppen trænger også til pleje. Sund og lækker hud, er den direkte vej til velvære. Brug tid i badet på at skrubbe din hud ren og blød. Lad den tørrer grundigt op inden du giver den en ordentlig omgang creme fuld af vitaminer.

Om sommeren er det ekstra vigtigt at passe sin hud. om vinteren er kroppen hele tiden beskyttet mod vind og vejr, af flere lag tøj. Om sommeren har vi det med at smide tøjet og gå klædt i luftigt og tyndt tøj. Huden bliver udsat for både vind, vejr og sol. Sol er sundt for din krop, men det er en hårfin balance. For lidt og for meget, begge dele er skidt. Balancen findes i lækre cremer som beskytter din hud og som plejer den efter solbadning.

Sol, sommer og strandtur

Det bedste du overhovedet kan gøre for din krop, er at lade den svømme i havet. Havvand indeholder en hel masse mineraler som du optager gennem huden, når du befinder dig i vandet. havets salt renser din hud, alt imens du svømmer og har det rart. Havet er jordens gave. Nyd havet og solen og sandet i fulde drag. Når du kommer hjem bør du dog vaske huden ren for saltvand og give den et fint lag af en rigtig lækker creme. Det du oplever lige inden du falder i søvn, er ægte velvære.