Hæve sænkeborde er gode for sundheden

Er du en af dem, der får dyrket alt for lidt motion i dagligdagen? Mange danskere sidder stort set hele dagen ned på en kontorstol. Et hæve sænkebord er derfor mere end bare en fornuftig anskaffelse til kontoret.

Bestil over nettet, og få straks et overblik

Hverken hjemme- eller arbejdskontoret indbyder til særlig meget bevægelse. Et hæve sænkebord vil øge din kalorieforbrænding, samtidig med at du kan variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Det har desuden aldrig været lettere at foretage internetkøb. Fordelene ved at bestille over nettet er mange, men en væsentlig er, at man ikke er nødsaget til at fare rundt til adskillige butikker med varianter af hæve sænkeborde. Mange hjemmesider har et lige så stort sortiment, som adskillige fysiske butikker har tilsammen. Man kan med lysets hast finde de vigtigste informationer såsom bordets højdeinterval, bredde- og dybdemål, materiale, pris og selvfølgelig de mere synlige som bordpladens farve og form – om den har centerbue eller ej – og stelfarve.

En tilfredsstillende beslutning

Når det kommer til leveringstiden, er den ofte langt kortere end forventet. På nogle hjemmesider er den helt nede på 1-2 hverdage, hvis man bestiller før et angivet tidspunkt. Det er jo fantastisk, især når et hæve sænkebord i de fleste tilfælde er en ting, mange ønsker at kunne sætte op og udnytte snarligst muligt fra bestillingsdagen. Hvis ikke hæve sænkebordet lever op til dine forhåbninger, når du modtager, er returretten mange steder på omkring 14 dage. Så behøver man ikke bekymre sig om at få det pakket ned samme dag, som man har modtaget, hvis man for eksempel har mange arbejdsopgaver liggende. Det giver også tid til at overveje beslutningen ordentligt. Det er naturligt, at man lige skal vænne sig til, at kontoret ser anderledes ud, men hurtigt vil hverdagen forbedres med et hæve sænkebord.