Hvordan kan man reducere rynker i panden?

Har du et ønske om at reducere dine rynker i panden? I så fald er der flere måder at gribe det an på. Der findes nemlig flere forskellige behandlinger, der kan bruges til dette. Derfor er der også forskel på, hvilken af disse, der vil være det rette valg.

Som følge af dette, er det vigtigt, at du sætter dig ind i dine muligheder, inden du vælger. Du skal nemlig sikre, at du får valgt, hvad der giver det bedste resultat for dig. Herunder kan du læse mere om, hvad du har af muligheder hos en klinik som Hellerup Laserklinik.

Fjernelse af rynker med botox

Når det kommer til at fjerne rynker i panden, er botox det mest brugte valg. Det er en forkortelse for ‘Botulinum toxin’, der er et oprenset toxin, der stammer fra bakterien clostridium botulinum. Det er med tiden blevet kendt som lidt af et vidundermiddel – og det er der god grund til.

Botox er nemlig i stand til at frigive signalstoffet mellem nerve og muskel. Det vil resultere i, at den pågældende muskel ikke længere er i stand til at trække sig sammen. Når den ikke kan det, så vil den dermed heller ikke skabe rynker i panden.’

Fjernelse af rynker med filler

Hvis du har rynker midt i panden, er det bedst at vælge botox. Hvis du i stedet har rynker, der sidder mellem øjenbrynene, er det ikke botox, der er bedst. Til denne type rynker, som mange får, når vi rynker på næsen, er det bedre at få udført en såkaldt rynkeudfyldning med filler.

Det er en meget effektiv løsning, hvis du har et ønske om at komme lidt mindre og knap så dybe rynker til livs. Netop derfor er det heller ikke det rette valg i alle sammenhænge. Faktisk vil de fleste rynker i panden skulle behandles med botox.

Er det pengene værd?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er svært at give et konkret svar på dette. Der er nemlig rigtig mange elementer, der spiller ind. I sidste ende er det dog dig selv, der skal vurdere, om du mener, at det giver mening at bruge penge på.

Er du ikke synderligt forstyrret af, at du har rynker i panden, er det næppe værd at bruge penge på. Er det derimod noget, der er meget forstyrrende for dig, er det naturligvis en anden sag.