Få mere glød i vintermånederne

Vinteren er på vej, hvilket betyder mørke morgener og begrænset solskin. Enten når man ikke at se solen på grund af regn og sne, eller så er det kun få timer om formiddagen og først på eftermiddagen, hvor den beriger os med sine stråler. Dette kan også ses på vores hud, hvor sommergløden for længst er forsvundet, og vi har derfor brug for ekstra hjælp til at bringe den tilbage. 

Hvorfor bruge selvbruner? 

Selvbruner behøver ikke at se kunstigt eller orange ud. Hvis du vælger den rigtige selvbruner med en farvenuance, som passer til din hud, så kan du komme til at ligne en, der lige er hjemvendt fra sydens sol. Og hvem ønsker ikke det? Selvbruner kan give dig en bronze glow uden at tage skade på huden, som eksempelvis solbadning gør, hvis man ikke beskytter sin hud ordentligt. Her kan du finde et stort udvalg af selvbruner

Mange former og farver

Selvbruner kan fås i mange forskellige former såsom spray, lotion, mousse eller i en serviet. Det kan anbefales at teste de forskellige typer og derefter fortsætte med at bruge den, som virker bedst for dig. En serviet kan være god til, hvis du skal rejse og ikke vil medbringe store produkter med, hvorimod en lotion er god at have stående derhjemme klar til brug. Selvbrunere har også forskellige farver alt efter, hvor mørk du ønsker at være. Det er en god idé at se på sin egen hudfarve og vælge en selvbruner, der er et par toner mørkere, så du fortsat har et naturligt look. 

Hvordan påfører jeg selvbruner? 

Det er vigtigt at påføre selvbruneren korrekt for at undgå plamager og misfarvninger. Start altid med et bad, hvor du skrubber huden grundigt for at fjerne eventuelle døde hudceller. Derefter skal huden fugtes med en god creme især tørre områder på kroppen, da huden ellers vil suge ekstra meget farve fra selvbruneren, som giver et ujævnt look. Når huden er fugtet, er det tid til at påføre selvbruneren. Du kan med fordel starte nedefra med at smøre eller spraye dine underben og derefter arbejde dig op til lår, baller, mave og arme. Det kan være, at du får brug for en hjælpende hånd til at smøre ryggen. Vær ekstra omhyggelig når du skal smøre ansigtet, da der er mange steder, hvor selvbruneren vil samle sig eksempelvis ved overlæben, øjenbrynene og hårgrænsen. Til sidst er det vigtigt at vaske hænderne godt og grundigt med sæbe for at undgå misfarvninger.